Kalau xde biskut marie, pakai biskut cream cracker tu ok ke tak? - time dia nak wat kek batik
Takde cara yg lebih mudah ke nak buat sizzling mee nih?
-Ada...beli kat kedai....
Klu adik tak nak pakai cili hijau, adik nak pakai cili merah, ok tak, rasa dia sama ke lain?
- Sama je, rasa pedas...
byk lagi la soklan merapu, sampai satu hari tu dia anta msg soh call dia. Mood aku tak baik plak time tuh. Harusla dia kena marah kan. Then, aku terus rampas mic dan menjerit feeling2 dapat role Nyonya Mansoor dlm Ibu Mertuaku seraya berkata...
"Eeee...byknyer soklan...dah2...pasni ko jangan lagi tgk blog aku tu, pi la carik sumber lain, pastu ko tanya la orang tu puas2"
Then, beberapa hari lepas, dia bg video clip nih:
Gile ganas ko. Tekejut mak. Yang tak tahan, pisau dia tuh. Huhuhu. Aku suka yg dia pakai kat tgn dia tuh. Berguna kalau nak goreng ayam ke, ikan ke...leh protect dari percikan minyak. Hahahaha.
Agak2 kalau ada chef mcm tu kat dapur korang, apa korang rasa?? Huhuhuhu. Memang sah 'Hell's Kitchen'.
Klu korang nak try resepi dia, sile la yer. Tapi jgn tiru aksi di minit ke 13:36... silap hari bulan ngan rambut2 korang tebakar. Huhuhu.
Tetibe mcm nak wat Pad Thai. I'm hungry...HUUAAWWRRRGGHHHH!!!
hahaha... adik aku pun camtu. asyik2 tanya. last2 aku buat blog lagi satu yg ada tepek resipi tu. senang. dia check sana je. kurang sikit la dia call aku tanya mcm2.
ReplyDeletetapi soalan adik ko mmg lawak la. can't imagine buat kek batik guna cream cracker.